Pinguinii zburători

0

Pinguinii zburătoriEra o seara caldă şi liniştită când deodată 2 jucători au apărut în zbor de nicăieri şi au început să se bată pentru a cuceri cerul. Acei piloţi pricepuţi nu erau fiinţe umane, ci pinguini zburători, domni ai cerului. Abilităţile lor aerine încântatoare combinate cu experienţa lor zborului militar, îi transformă în nişte lucruri periculoase pe timp de noapte. Astăzi ai şansa să devii unul dintre ei. Alegeţi avionul, actualizează-l înainte de a lupta în lupta cu câinii şi aţi învinge duşmanul. Succes!

Jucătorul 1 WASD pentru a zbura, Z pentru a folosi a trage, X pentru a lansa rachete şi bara spaţiu pentru izgoni pinguinii zburători.
Jucătorul 2 tastele săgeată pentru a zbura, O pentru a trage, P pentru a lansa rachete şi shift pentru a izgoni pinguinii zburători.

Jucătorul 1 WASD pentru a zbura, Z pentru a folosi a trage, X pentru a lansa rachete şi bara spaţiu pentru izgoni pinguinii zburători. Jucătorul 2 tastele săgeată pentru a zbura, O pentru a trage, P pentru a lansa rachete şi shift pentru a izgoni pinguinii zburători.

Lasă un comentariu